Kuukausitapaaminen

Syksyn 2021 kuukausitapaamiset keskiviikkoisin klo 13

Koska Novidassa ei enää voida kokoontua, järjestetään kuukausitapaamiset syksyllä 2021 Aquariuksessa lounaan merkeissä.

Jokainen osallistuja maksaa lounaansa, jonka hinta on 13,50 euroa. Hintaan sisältyy lounaan lisäksi kokoustilan vuokra ja ohjelma..

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen, viimeistään maanantaina, kaksi päivää ennen kokousta klo 12 mennessä. Ilmoittautumiset Merikki Jäntille (merikki.jantti@gmail.com tai 040 749 6789)

Ensimmäinen kuukausitapaaminen/lounas on keskiviikkona 22.9. klo 13 Aquariuksessa.

Ohjelma:

Ansiomerkkien jako

Riitta Kilkku ja Merikki Jäntti: Tie Uudenkaupungin rauhaan.

Koronatilanne ja siitä johtuvat viranomaismääräykset voivat aiheuttaa muutoksia.

Seuraavat kuukausitapaamiset ovat 20.10 ja 24.11. klo 13.

Helmikuun 2020 kuukausitapaamisessa Kirsti Erikson nimettiin yhdistyksen kunniajäseneksi. Hän on ollut yhdistyksessä vuodesta 1985 lähtien

Elina ja Raimo Männistö saivat lokakuun tapaamisessa Senioriliiton pronssisen ansiomerkin ansiokkaasta toiminnastaan koulumuorina ja kouluvaarina.