Elokuvakerho

Elokuvakerho toimii elokuvateatteri Kuvalassa noin kerran kuussa perjantaisin klo 16:00 omana tilausnäytäntönä. Kerhon vetäjänä toimii Sirkka Suonpää, puh. 050 3618230.

Pro Kuvala ryhmä valitsee esitettävän elokuvan kauden ensi-iltaelokuvista. Haluamme myös tukea paikallisen ja perinteikkään  elokuvateatterin toimintaa.

Elokuvakerhon näytännöt ovat suosittuja ja usein 71 -paikkainen teatteri on täyttynyt eturiviä myöten. Siksi käytössä on ennakkoilmoittautuminen. Toiveemme on, että  esteen sattuessa siitä ilmoitetaan, jotta jonossa oleva saa vapautuneen paikan.

Syyskauden elokuvapäivät ovat:  13.9., 11.10., 8.11. ja 13.12.2019.

Elokuvalipun hinta on 9 euroa. Jos kyseessä on ensi-ilta, lipun hinta on 10 euroa.

Joulukuun elokuva on Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä.

Kesto: 2 h 10 min.

Laji: Komedia, draama, jännitys.

Pääosissa: Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, Katherine Langford, LaKeith Stanfield, Jaeden Martell

Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä on nokkela nykypäivän murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin (Brick, Looper, The Last Jedi) kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä on terävä rikostarina, joka saa yleisön arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen.