Elokuvakerho

Elokuvakerho toimii elokuvateatteri Kuvalassa noin kerran kuussa perjantaisin omana tilausnäytäntönä.

Pro Kuvala ryhmä valitsee esitettävän elokuvan kauden ensi-iltaelokuvista. Haluamme myös tukea paikallisen ja perinteikkään  elokuvateatterin toimintaa.

Elokuvakerhon näytännöt ovat suosittuja ja usein 71 -paikkainen teatteri on täyttynyt eturiviä myöten. Siksi käytössä on ennakkoilmoittautuminen. Toiveemme on, että  esteen sattuessa siitä ilmoitetaan, jotta jonossa oleva saa vapautuneen paikan.

Elokuvakerho esittää Kuvalassa pe 22.4. lämminhenkisen Oscar-elokuvan Coda. Kuuroilla vanhemmilla on kuuleva lapsi, ns. Coda-lapsi nimeltään Ruby, joka lahjakkaana laulajana joutuu yllättäen vaikean valinnan eteen.

Ilmoittautumiset Marja-Liisa Ketoselle p. 044-3459395 ensisijaisesti tekstiviestillä -  puhelimitse vain,  jos jäsenellä ei ole älypuhelinta tai hän ei käytä sitä lainkaan.

Puheenjohtaja Marketta Suoja-Sjöblom p. 050-5839296

Lipun hinta on 10 e, ja yhdistys takaa Kuvalalle vaadittavan minimituoton.

Tervetuloa!

Pro Kuvala