Elokuvakerho

Huhtikuun elokuvana 28.4. on Hiljainen tyttö, Käsikirjoittaja ja ohjaaja on irlantilainen Colm Bairead.

Hiljainen tyttö oli Oscar-ehdokas ja Episodi-lehden arvostelussa saanut 4 1/2 tähteä ansioistaan. Tämä tunteikas draama sijoittuu Irlannin maaseudulle 80-luvun alkuun. 

Monilapsisen perheen vanhemmat ovat tiukoilla, ja jälleen uusi vauva tulossa. Vanhin tytär Cait on tottunut väistymään ja vaikenemaan, ja hänet lähetetäänkin pois jaloista kesäksi sukulaisiin. Hän pääsee aivan toisenlaiseen kotiin, ainoaksi ja rakastetuksi kesälapseksi, ja löytää itsestään aivan uutta luottamusta ja itsevarmuutta elämää kohtaan. Kesä päättyy aikanaan, ja paluu entisiin oloihin on edessä, mutta onko kaikki enää ennallaan?
Elokuva on saanut parhaan elokuvan palkinnon Berliinissä Generation Kplus-sarjassa. Cait-tyttöä näyttelee Catherine Clinch. 

Elokuvan pituus 1 t 35 min.

Elokuvakerho toimii elokuvateatteri Kuvalassa noin kerran kuussa perjantaisin omana tilausnäytäntönä. 

Kevään 2023 elokuvapäivät: 27.1, 17.2,  24.3,  28.4.

Pro Kuvala ryhmä valitsee esitettävän elokuvan kauden ensi-iltaelokuvista. Haluamme myös tukea paikallisen ja perinteikkään  elokuvateatterin toimintaa.

Elokuvakerhon näytännöt ovat suosittuja ja usein 71 -paikkainen teatteri on täyttynyt eturiviä myöten. Siksi käytössä on ennakkoilmoittautuminen. Toiveemme on, että  esteen sattuessa siitä ilmoitetaan, jotta jonossa oleva saa vapautuneen paikan. 

Ilmoittautumiset Marja-Liisa Ketoselle p. 044-3459395 ensisijaisesti tekstiviestillä -  puhelimitse vain,  jos jäsenellä ei ole älypuhelinta tai hän ei käytä sitä lainkaan.

Puheenjohtaja Marketta Suoja-Sjöblom p. 050-5839296

Lipun hinta on 10 e, ja yhdistys takaa Kuvalalle vaadittavan minimituoton.

Tervetuloa!

Pro Kuvala